Ajándékutalvány vásárlás! Ha ajándékutalványt szeretnél vásárolni, kattints IDE!

Borító: Lélekrágcsálók

Lélekrágcsálók

Válogatás Popper Péter legjobb előadásaiból

Popper Péter

Kiadó:
Kulcslyuk Kiadó Kft.
ISBN :
9786155932731
Kiadás éve :
2021
Nyelv:
magyar

Ajánló

Popper Péter páratlanul érdekesen tudott mesélni az élet nagy problémáiról, melyek alaposan meggyötrik az emberi lelket: a félelemről, a szorongásról, a depresszióról, az egyéni és kollektív hazugságokról, a játszmákról, a családi és párkapcsolati konfliktusokról, krízisekről… Ezeket nevezte ő lélekrágcsálóknak.

A hallgatóság persze mindig azt szerette volna megtudni tőle, hogy mi a megoldás, ő pedig, ha ismerte az ellenszert, a gyógyírt, ha tudott valami titkos praktikát, akkor elárulta. Ha nem, akkor minden szépítgetés és kincstári optimizmus nélkül bevallotta: nem hisz abban, hogy az élet minden problémájára létezik megoldás. Vannak olyan helyzetek is, amelyeket csak elviselni lehet. A tanítás azonban sohasem felesleges, hiszen információk és megoldások mellett vigasztalást is nyújt, segít újragondolni és átértékelni dolgokat, erre pedig valamennyiünknek szükségünk lehet.

A nagy sikerű Lélekrágcsálók végre hangoskönyv formában is elérhető, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Szilágyi Tibor méltó tolmácsolásában, 500 sorszámozott példányban. 

3 360 Ft

Tartalom

01.

Lélekrágcsálók

10 rész
Játszmák és sorsok
43:13
Lélekrágcsálók: a szorongás, a félelem és a pánik
42:10
Fussunk el a bánat elől?
48:22
Ősök és utódok
55:03
Családi boldogság, családi pokol?
50:36
A hazugság ára
42:26
Barangolás a tudatszintek között
50:13
Belső erőforrásaink nyomában
36:47
Őszinteség, hazugság és titok a párkapcsolatban
43:54
Boldogság – a frázisok fojtogatásában
36:45